13.3.16

It´s all yellow


Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Mä olen hurahtanut keltaiseen väriin ihan täysin tänä keväänä, se on ihanan pirteä ja iloinen korosteväri harmaan, mustan, ruskean ja valkoisen keskelle.
H&M Homen kevätuutuuksista löytyi tosi kivoja tyynynpäällisiä ja oikein hyvään kukkarolle sopivaan hintaan. Löysin sieltä myös hauskan keraamisen ananas kynttilän, tosi hauska yksityiskohta.

Maalasin Clas Ohlsonilta ostamani puisen paletin liitutaulumaalilla ja siitä tuli kiva alusta kynttilöille, siihen voi myös kirjoittaa viestejä liidulla. =)

Keltaisen pöytäkellon löysin muutamalla eurolla kirpparilta, uusin siihen koneiston ja viisarit.
Puuvillanoksa on myös kiva uusi tuttavuus, sitruunoita Riihimäki lasiin kynttilän kera ja nyt on sitten keltaista. Kodin piristys on valmis ja ei edes tarvinnut maksaa itseään kipeäksi. Pienillä jutuilla saa niin paljon uutta ilmettä aikaiseksi.

Ai niin...hommattiin vihdoin meille olkkariin uusi matto vanhan valkoisen tilalle. Nyt ei haittaa jos joku sottapytty sottaa matolle, helppo pinta puhdistaa ja vaikka vierastinkin aluksi tummaa väriä se on nyt huomattavasti helpompi vaihtoehto tahrojen kannalta. Matto on Ikeasta ja hinta todella kohtuullinen pienellä budjetilla eleliälle.
Mukavaa alkavaa viikkoa!


















1 kommentti: