4.1.16

Henkarista talouspaperitelineeksi

Hyvää uutta vuotta ja vihdoinkin lunta ja pakkasta. Meillä juhlittiin vuoden vaihtumista hattubileillä, oli hauskaa ja öööh....hulivilibileiden jälkeen olo oli sen mukainen ja kämppä vaati suursiivouksen. Tässä on ollu pari päivää sellainen outo olo ja kurkkukipua, ei kait vaan talvilentsu tulossa. Rankat huvit vaativat veronsa.... =(

Pakkasin jo tapaninpäivän jälkeen suurimman osan joulukoristeista pois ja nyt tänään lähtivät loputkin. Koti näyttää jotenkin valoisammalta ja paluu "arkisisustukseen" tekeekin tosi hyvää. Joulua kun on katellut yli kaksi kuukautta on sen pois pakkaaminen jotenkin vapauttavaa mutta kuitenkin vähän haikeata. Seuraavaksi vähän talvisisustusta peliin.

Meidän rakkausjoulukalenterina toiminnut vanha henkari sai uuden elämän talouspaperitelineenä. Meillä talouspaperirulla on pyörinyt ympäri keittiön tasoja ja aina se on ollut tiellä.
Katkaisin katkaisupihdeillä henkarin katki niin että toinen puoli jäi vähän pidemmäksi. Sen jälkeen taivutin tavallisilla pihdeillä kummatkin päät koukuiksi vastakkaisiin suuntiin. Sitten vaan rulla paikoilleen ja koukut kiinni toisiinsa. Nyt se roikkuu keittiön seinällä ja toimii siinä mainiosti. Helppo DIY, parin minuutin operaatio. Kätevää eikö vaan!?

Mukavaa pakkasviikkoa! =)






1 kommentti:

  1. Tää oli nii fiksu juttu! Voisin tehdä itsekin vastaavan, kun kaikki kaupan telineet on jotenkin vaan niin.... ...epäesteettisiä.

    VastaaPoista