7.7.15

Vanhoja tavaroita ja yksi uudempi.


Heipä hei, pitkästä aikaa. Kauan odotettu kirje saapui ja pääsin sisustuskouluun, jee, aloitan 2.syyskuuta. Todella jännittävää, en malta odottaa.

Tässä vähän uusia tavara ihanuuksia. Maapallo löytyi edesmenneiden ukin ja mummin vanhoista tavaroista, riemastuin niin kun tämä tuli vastaan. Se on todella vanha ja ilokseni äitini suostui antamaan sen minulle. Vanhat sakset sain isovanhemmiltani, ne ovat myös todella vanhat. Mulla on sellainen vanhojen tavaroiden villitys vaihe, pakko löytää lisää.

Kävin sunnuntaina Kellomäki-blogin Marikan kanssa kirppiskierroksella Helsingissä. Kävimme Kattilahallin kirppiksellä, Konepajan Brunossa ja Kaivopuiston Kanuunassa. Tehtiin tosi hyviä löytöjä, tässä niistä muutama. Ihanat vanhat silmälasit ja vanhan airamin taskulampun, en tiedä toimiiko se mutta ihanan nostalginen se on. Olen muistaakseni nähnyt samanlaisen meidän mökillä mutta isomman ja punaisen, täytyypä etsiä. Oli hyviä kirppiksiä ja suosittelen erityisesti itsepalvelukirppistä Kaivarin Kanuunaa, oi mitä ihania tavaroita ja hienot puitteet.

Ihana korkkikello löytyi yllättäen Hong-Kong tavaratalosta, olimme etsimässä mökin saunalle kelloa kun tämä sattui silmään ja vielä viidenkymmenen prosentin alennuksella. =)















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti