20.9.16

Sisustuskurssin näyttötyö!


Heipparallaa. Kamalaa, just katsoin viimesintä poustausta joka on ollut toukokuussa. Aika vierii... olen viettänyt aika hektistä kesää. Vuoden kestänyt sisustuskurssi on tullut päätökseen ja näyttötyöksi piti sisustaa yksi huone sisustussuunniltelmineen ja toteutuksineen. Asiakkaaksi löytyi vanhempani sekä heidän rivitaloasunnon olohuone joka kaipasi isoa muutosta. Sisustustyyliksi he toivoivat itämaishenkinstä ei kuitenkaan liian korostetusti. Myös isokuvioinen tapetti  oli toivomuslistalla. Olohuoneessa maalattiin katto, kaikki seinäpinnat vaalean beigellä ( Tikkurilan Mulperi sävy) ja seinälle valkoitui Vallilan Syvämeri tapetti. Vaihdoin myös huonekalujen paikkoja ja tilasta vietiin pois kirjahylly ja lipasto.

Olohuoneessa läpikäytiin suurin osa irtotavarasta ja karsittiin pois paljon sisustusesineitä.
Tilaan tuotiin uusi nojatuoli sekä rahi lukunurkkausta varten. Sisustusesineitä ostettiin kaupoista ja kirpputorilta. Toteutin myös muutamia diy juttuja; luonnonoksa helmikoristeilla ja paperinarusta tehtyjen pöytätablettien spraymaalaus. Tabletit päätyivät koristeeksi seinälle ja oksa ripustettiin ikkunan eteen. Siihen on kiva pistää roikkumaan eri juttuja vuodenajan mukaan. Tehostevärinä käytin petrolin sinistä sekä tummaa turkoosia.

Kova urakka oli mutta olen erityisen tyytyväinen lopputulokseen.  Tilasta tuli selkeä, avara, harmooninen ja tasapainoinen ripauksella itämaisuutta. Asiakkaani oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen kuten myös koulun arvosteluraati. Sain työstä parhaan arvosanan. Jeeee =).

Nyt kohti uusia haasteita, seuraavaksi vuorossa huonekalujen nikkarointi kurssi, vanhojen huonekalujen entisöintiä, ompelujuttuja ja verhoilua.


Floorplanner ohjelma 2 d ja 3 d olohuone



                                                            


                                                           Olohuone ennen





Olohuone jälkeen



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti